Guardar un document

Quan creem un document el podem guardar/desar a l'ordinador o a qualsevol unitat extraible com un disquet, una memòria USB, etc... posant-li un nom que l'identifiqui per tal de no perdre'l i poder posteriorment accedir a aquest arxiu per modificar-lo, ampliar-lo, imprimir-lo, etc.

És important tenir en compte que quan es guarda un document amb el mateix nom que un fitxer ja existent, l'últim substitueix al primer, i la versió antiga desapareix.

Quan es desa un document es molt important escollir el lloc on el volem arxivar així com donar-li un nom que descrigui d'alguna manera el seu contingut.

Anem a fer-ho:

Un cop escrit el document, total o parcialment (puc guardar en qualsevol moment i tantes vegades com vulgui) podem guardar-lo per primer cop seguint els següents pasos:

 1. Anem al menú Fitxer i escollim l'opció Desa  També es pot fer clic directament a la icona de desar que apareix a la barra d'eines 2. A la finestra que apareix indiquem:
  - El lloc on volem desar el document.
  - El nom que li volem donar. 3. Un cop li hem dit on desar-ho i amb quin nom, li donem al botó Desa (de la mateixa finestra)

  I ja està desat el nostre treball.

  Una recomenació: un cop desat per primera vegada és bó desar-ho cada poc temps perquè vagi guardant allò que anem afegint o modificant. Simplement pots donar-li a la icona de desar o al Menú Fitxer/Desa.