Com introduir imatges a l'àlbum

En aquest apartat treballarem com col·locar les imatges que volem que surtin al nostre àlbum.
Primer hem de fer un pas previ, hem de seleccionar les imatges que volem i saber en quin espai es troben, saber on són: al disc dur, pendrive, Cd, Dvd etc.... .
Crec que és important saber quines són les imatges amb les que treballarem, perquè totes no hi caben, per tant podríem fer una subcarpeta i col·locar-les totes allà.
El programa Hofmann pot obrir qualsevol ubicació per a que puguis importar les imatges sense cap problema.
També és important saber el nombre total de fulls que vols perquè depèn de la quantitat de fulls podràs posar més o menys fotos.
Les imatges les pot sel·leccionar per data o nom.
Passos a seguir:
PAS 1- Trobar les imatgesPAS 2 - Arrossegar les imatges a la safata d'imatges
En aquest segon pas s'obrirà la finestra on podràs veure el navegador i és amb aquesta part on mitjançant la barra de desplaçament has de trobar on són les teves fotos. Jo aquesta vegada tinc les fotos dins del llapis per tant he de seleccionar DISC EXTRAÍBLE obrir-lo i veure les carpetes que tinc. La carpeta amb la que vull treballar no fa falta ni obrir-la, directament la pots arrossegar a la part que es diu BANDEJA DE IMÁGENES i fins que no tinguis totes les imatges obertes, TINGUES PACIÈNCIA I ESPERA!!!.

En aquesta finestra tens diferents eines com girar o borrar, abans pensa sempre en sel·leccionar la imatge i després donar l'ordre.
En aquest cas jo he col·locat més número d'imatges que les que realment poden anar, fixa't que tens opció a posar més fulls o borrar imatges.

PAS 3-
En aquest pas pots decidir si vols que les teves fotos tinguin una vora de color i del gruix que ho vols. També pots decidir el fons on col·locaràs les imatges, aquest fondo pot ser de color, o amb una imatge..... després escolleix Siguiente.PAS 4- Selecciona les tapes del teu llibre
En aquesta pantalla pots decidir con vols les tapes del teu llibre. Pots escollir entre un color de fons i un color de fons amb una imatge i a més posar el títol de l'àlbum, per agafar una imatge clica a la pestanya de Seleccionar i s'obrirà la finestra on pots mirar quina foto vols.Jo agafaré una imatge com a fondo i posaré un títol.

Clica l'ordre generar per que comenci a fer el muntatge del llibre.

PAS 5-

En aquesta última captura pots veure la qualitat i la quantitat d'imatges clica Siguiente i veuràs el teu llibre "acabat", ara només has de muntar-lo al teu gust utilitzant plantilles, cliparts, text, marcs... manos a la obra!!!!!!!!!Autor(es): Ester Collado