Afegir llocs a una ciutat

Si estem registrats podem afegir nous llocs per visitar d'una ciutat.
Així que un cop ens haguem identificat amb el nostre correu electrònic i la contrasenya de Viajeteca provarem de recomanar un nou lloc per visitar d'una ciutat.

Per fer-ho primer cercarem una ciutat que haguem visitat, i mirarem quins llocs de la ciutat hi ha per visitar (Mireu la pestanya de l'apartat "Lugares")
Després pensarem un lloc interessant de la ciutat que no hi sigui a la guia per afegir-li.
Farem clic a "Añadir nuevo lugar" que hi ha al final de la llista de llocs, i omplirem la fitxa que ens apareix amb el nom del nou lloc i una petita descripció del lloc perquè els altres usuaris de la guia sàpiguen de que es tracta. (Assegureu-vos que que el lloc no estigui a la guia per no repetir-lo)

Es necessari que tingueu cura en la redacció; feu servir les majúscules a principi de frase i punts al final. I recordeu que la web està en castellà, així que haurem d'escriure els nostres aportacions en castellà.


També podem seleccionar del desplegable de sota la categoria per indicar quin tipus de lloc és (una monument, un museu, etc.)

La resta de camps del formulari, si no els coneixem, els podem deixar en blanc.

En acabar farem clic al botó "Enviar" i la informació quedarà afegida a al guia de la ciutat.

Si ens hem equivocat i volem modificar-la hem de fer clic a la icona del llapiset que hi ha al final del text que hem escrit.

Prova d'afegir nous llocs a la ciutat, o en d'alters ciutats que coneguis. (Recorda no repetir llocs i d'escriure en castellà)