Instal·lació del AVG Antivirus

Passos a seguir:

1. Fem doble clic sobre l'arxiu descarregat en el capítol anterior.

2. Seleccionem l'idioma desitjat: Anglès o Espanyol. Premem el botó "Siguiente".

3. Acceptem la condició d'instal·lar-lo per a ús personal o domèstic prement el botó "Aceptar".

4. Acceptem els termes de les condicions de la llicència prement el botó "Aceptar".

5. Deixem seleccionada l'opció "Instalación estándar" i premem el botó "Siguiente".

6. Tornem a prémer el botó "Siguiente".

7. Si volem la barra de seguretat en el navegador deixem activada la casella, si no, la desmarquem fent clic sobre ella. (Recomanem desmarcar-la). Després premem el botó "Siguiente".

8. Ens apareix una finestra amb un resum de l'instal·lació. La finalitzem prement el botó "Finalizar". Començarà a instal·lar-se el programa i després d'uns segons ens apareixerà la següent finestra.

9. Premem el botó "OK". Amb això hem acabat la instal·lació del programa. Ara ens sortirà la finestra "Asistente inicial" en la qual haurem de completar 7 passos per a configurar el programa.

10. Premem el botó "Siguiente".

11. Si deixem activada aquesta casella, l'antivirus farà una revisió del disc dur cada dia a les 12:00. Mentre es realitza aquesta revisió l'ordinador funcionarà més lent del normal, pel que és recomanable posar una hora en la qual solem tenir l'ordinador encès però no ho estem usant, o desactivar la casella i fer nosaltres un escanejo manual quan ho considerem oportú. Una vegada seleccionat el que desitgem, premem el botó "Siguiente".

12. Tornem a prémer el botó "Siguiente".

13. Tornem a prémer el botó "Siguiente". L'assistent començarà a buscar actualitzacions i en cas de trobar-les les instal·larà automàticament. Una vegada finalitzada l'actualització ens apareixerà la següent finestra.

14. Premem el botó "Siguiente".

15. Tornem a prémer el botó "Siguiente".

16. Premem el botó "Finalizar". Ja tenim el nostre antivirus instal·lat i configurat. En el següent capítol veurem com actualitzar-lo.

Autor(es): Àlex Mangas
Organización: Xarxa Omnia