Google Maps

Per veure el món vista satel·lit, visitarem la següent pàgina web: maps.google.es.


Per això posarem en una nova finestra, o en aquesta mateix escriurem maps.google.es a la adreça del teu navegador, picarem al botó verd, o a la tecla intro per a què es carregui la pàgina.
Que és i per a què serveix.


El Google Maps és un buscador que ens permet trobar qualsevol adreça geogràfica.

Aquest buscador serveix per trobar l'adreça que necessitem com per exemple: una adreça privada, un negoci i també podem obtenir informació detallada de com arribar d'un lloc a un altre.

Com funciona:

Com veiem a la pantalla, al costat del logo de google tenim el caixetí on introduirem les dades que cerquem. Tenim tres possibilitats definides en tres pestanyes:
a) la primera pestanya l’ haurem d’ escollir si el que cerquem és una adreça,
b) la segona pestanya la clicarem si el que cerquem és un negoci i
c) clicarem la tercera pestanya si el que volem és informació de com fer cap d’ un lloc a un altre. Un cop hem escrit el que cerquem punxarem a “buscar direcciones” o farem INTRO. S' obrirà el plànol a la pantalla amb la indicació del lloc que busquem.

Utilitzant el mapa:

A la part superior dreta de la pantalla podem escollir si volem veure el “mapa”(de carrers o de zooms més grans o més petits), una vista del lloc des de “satélite” o de les dues coses alhora clicant a “híbrido”. Un cop tenim el tipus de plànol que ens interessa, podem fer un zoom més gran o més petit fent anar la rodeta del ratolí endavant per acostar-se a la vista i enrere per allunyar-se'n. Finalment, si movem el ratolí veurem una mà en el cursor que també belluga. És el sistema per desplaçar el plànol cap on vulguem. És a dir, si volem moure el plànol haurem de punxar el botó esquerre del ratolí i moure'l de manera que el plànol es desplaci cap on ens interessi.

google maps

Autor(es): eva ramiro