Introduir una recepta

Ara sí! ja podem començar a publicar les receptes que volem compartir. Durant aquest capítol, mostrarem les pantalles que apareixen el primer cop que publiquem una recepta, però aniran canviant a mida que aneu introduïnt informació i editant el vostre perfil i espai (ja parlarem d'això més endavant).

Un cop entreu per primer cop amb el vostre correu electrònic i la contrasenya apareix la pantalla següent que mostrem a continuació. Més endavant, explicarem les parts d'aquesta pantalla: el vostre espai a la comunitat.

En aquest capítol ens centrarem en introduir una recepta al nostre blog que, automàticament, es compartirà amb la resta de la xarxa Internet. Fes clic a NOVA RECEPTA a la part superior.




La pantalla que trobem a continuació és el formulari per a introduïr la recepta. Només hem d'omplir els diferents camps però RECORDA: tota la informació la podem editar en qualsevol moment (si volem afegir, canviar o eliminar informació qualsevol altre dia ho podem fer).




En aquest apartat haurem d'omplir tots els camps per a que la recepta quedi ben explicada i qui vulgui la pugui cuinar :-)

Un cop hem omplert els diferents espais tenim dues opcions:

Gràcies per compartir la teva recepta!

Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: basic
Estim. time: 60 min.
Author: Cristina Espinosa Hernández
Organización: Club Infantil i Juvenil Bellvitge
Status: final
Category: Sandbox
User(s): CristinaEH

Exportar a: