YouTube - Registre i identificació

Registrar-se a YouTube



Des de la pàgina principal del web, podem accedir al formulari que ens permet crear un compte d'usuari i, per tant, tenir accés a totes les eines i possibilitats que ens ofereix aquesta eina. Selecciona l'enllaç Registrarse

Formulari de registre a YouTubeTots els camps que et sol·liciten són obligatoris, per tal d\'obtenir un compte d\'usuari.

Tipus de comptes: Deixa activada l\'opció Estándar

Recordar-te que tots els comptes comparteixen les funcions bàsiques de YouTube (permeten la pujada de vídeos, realitzar de comentaris, compartir vídeos, donar respostes en vídeo, etc.), però els tipus de compte especialitzats ofereixen diferents opcions de personalització:

comprobació disponibilitat nom d'usuariNo oblidis comprovar la disponibilitat del nom d'usuari que has escollit, seleccionant l'enllaç comprobar. En el cas de que no estigui disponible, n'hauràs d'escollir un altre.

Omple la resta dels camps d'aquest formulari, seguint les indicacions que t'ofereixen. Revisa'n tot el contingut i prem el botó Registrarse.


Si no has comès cap error al omplir els camps, ara et demanarà que verifiquis la teva adreça de correu electrònic.
Verificació adreça de correu
Correu verificació correu electrònicÉs necessari que confirmis la teva adreça electrònica per realitzar una gran quantitat d'accions en YouTube com, per exemple, pujar vídeos i publicar comentaris.

Els administradors t'han enviat un correu electrònic de confirmació a l'adreça que hagis introduït.
ATENCIÓ
Si no reps el missatge de confirmació en uns quants minuts, comprova la teva carpeta de spam per assegurar-te que no es trobi allà.

Fes clic al vincle de confirmació d'adreça electrònica que apareix en aquest missatge de correu electrònic. Si ho prefereixes, també pots copiar el vincle i pegar-lo al teu navegador.
L'adreça ha estat verificada correctament.

Aquest enllaç et porta a Des d'aquesta pàgina web conté la descripció general de la configuració del teu compte en YouTube. Des d'aquí podràs canviar les teves preferències, gestionar o personalitzar el teu canal i trobar les subscripcions i els favorits que hagis guardat.


Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: advanced
Estim. time: 10 min.
Author: Ramon Oromi Farre
Organización:
Status: final
Category: Web 2.0
User(s): gotic

Exportar a: