Escriure un correu electrònic

Per escriure un correu electrònic, cal fer els següents passos:

1.- En primer lloc, entra en el teu correu electrònic.
2.- Ves a REDACTA o bé a NUEVO, o NUEVO MENSAJE.
3.- Se t'obrirà una caixa on tindràs vàries parts. En la part que posa Para, Per a, o To, va l'adreça electrònica de la persona a qui vols enviar el missatge.
4.- A la part de CC, hi aniria una segona adreça per si vols enviar una còpia del mateix correu a algú. Tothom sap i veu les adreces electròniques de les altres persones a qui se li envia.
5.- A la part de CCO, hi anirà les adreces de les persones a qui vols enviar el mateix missatge. Entre elles no veuran les seves adreces a qui ho has enviat en aquesta part (sí les que poses a CC o a Per a), perquè en aquesta casella indica que les còpies que envies a les adreces corresponents no han de sortir en el missatge. Si has d'enviar un correu a molta gent, és MOLT RECOMANABLE, que usis aquesta casella.
5.- A Tema o Asunto, has d'escriure un títol del missatge que vas a enviar. No és obligatori omplir aquesta casella, però és MOLT RECOMANABLE, per educador.
6.- Després va la caixa on has d'escriure tot el cos del missatge.
ATENCIÓ: Cada vegada que vulguis esciure en les parts anteriors, recorda de fer clic en la casella corresponent perquè qui mana és el cursor o punt d'inserció.
7.- Si vols enviar missatges amb fotos o documents, cal que facis clic al botó Anexar o Adjuntar, i a la següent pantalla fer clic al botó Examinar per cercar la foto o el document (sigui en el disc dur del teu ordinador, o en algun suport d'enmagatzematge). Acceptes.
8.- Adjuntes i acceptes.
9.- Tornes a la pantalla principal per a poder continuar escrivint el cos del text del missatge.
10.- Si vols guardar una còpia del missatge que enviaràs, prèviament has de marcar l'opció Copiar en la Carpeta Mensajes Enviados, o bé Guardar una còpia.
11.- Una vegada has acabat d'escriure el missatge, assegura't que has escrit correctament les adreces a qui envies el missatge i fas clic a ENVIAR.



Test your chapter code: W3C HTML Validator WDG HTML Validator

Lang.: ca
Level: basic
Estim. time: 30 min.
Author: Laia
Organización:
Status: draft
Category: activi_web
User(s): Laia

Exportar a: